Håkan Hellström skådespelar i ny film: Visar en annan sida

Håkan Hellström skådespelar i ny film: "Visar en annan sida"

Axel Diedrichs
16 maj 2023 kl. 14:05
ANNONS
ANNONS

Artiststjärnan med sin stora debut framför kameran

För att promota sin senaste skiva får vi se Håkan Hellström skådespela i ny film med titeln "Vem vill vara din vän när du har tappat glansen". En slags fiktiv sportdokumentär.

Den som följer Håkan Hellström på sociala medier har säkerligen fångat upp hans senaste stora nyhet – förutom nya plattan Poetiska försök. I kväll får vi nämligen se göteborgssonen göra sin riktiga skådespelardebut. Detta i ett tolv minuter långt sportdrama som innehåller fem spår från diskografins senaste tillskott. 

Med Poetiska försök och en stor Sverigeturné i sommar är Håkan Hellström obestridligen Sveriges hetaste artist för stunden. För att höja Håkan-febern ytterligare några grader släpper han ett filmprojekt där vi får se honom skådespela för första gången på riktigt. Han gör det i rollen som en en tränare till ett ständigt torskande fotbollslag bestående av lookalikes till flera av fotbollsvärldens mest kända ansikten: däribland Zlatan, Messi och David Beckham

Håkan Hellström skådespelar i ny film: "Visar en annan sida"
Foto: C More.

Håkan Hellström skådespelar i ny film: "Visar en annan sida"

I ett pressutskick via TT säger filmens regissör Filip Nilsson följande om att få göra filmen Vem vill vara din vän när du har tappat glansen med Håkan Hellström:  

– Jag tyckte att det var kul med Håkan som överraskade som en väldigt bra skådespelare i den här filmen. Han har ju aldrig gjort en sån här grej tidigare. Han visar en annan sida här.

Vidare berättar Nilsson att de två strävade efter att göra någonting annorlunda, och att det inte skulle förvåna honom ifall Hellström kommer att viga mer tid åt film framöver. 

– Håkan är väldigt intresserad av filmmediet och mycket duktig på det, säger Filip Nilsson till TT.

Den tolv minuter långa kortfilmen Vem vill vara din vän när du har tappat glansen är döpt efter ena spåret på skivan Poetiska försök och släpps på både Tiktok och Youtube klockan 20 i kväll. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL