Gwyneth Paltrow frias i rätten: "Är det här ett prank?"

Gwyneth Paltrow frias i rätten: "Är det här ett prank?"

Axel Diedrichs
31 mars 2023 kl. 08:03

Domstolen bedömer henne nu som oskyldig

Juryn bedömer att filmstjärnan Gwyneth Paltrow inte orsakade den skidkollision som optikern Terry Sanderson påstår ha gett honom permanenta hjärnskador.

Filmstjärnan Gwyneth Paltrow har den senaste tiden varit i domstol över ett brott som hon anklagats för att ha begått 2016. Nu frias hon i rätten, detta då juryn anser att hon inte varit orsaken till en skidkollision med den pensionerade optikern Terry Sanderson

Rättegången som visats på TV har ockuperat sociala medier under de senaste två veckorna. Terry Sanderson, en 76-årig pensionerad optiker, stämde Paltrow på 300 000 dollar och påstod att skådespelerskan 2016 åkte in i honom på skidorten Deer Valley. Smällen gav honom hjärnskakning, fyra brutna revben och en hjärnskada.

Så här återberättade Paltrow händelsen under rättegången:

– Jag åkte skidor, och så kom det två skidor mellan mina skidor, som särade på mina ben. Sen var det en kropp som pressades mot mig. Min hjärna försökte förstå vad det var som hände. Jag tänkte, är det här ett prank? Är det någon som gör något perverst?

Initialt ville Sanderson stämma Paltrow på hela 3,1 miljoner dollar, men det beslutades emot honom. Hollywoodstjärnan skickade in en motstämning på 1 dollar och advokatarvoden. Nu rapporterar Variety att Paltrow får rätt i domstolen, och att det var Sanderson som låg bakom kollisionen i skidbacken.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL