Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Gumballs fantastiska värld kommer tillbaka på Cartoon Network

Gumballs fantastiska värld kommer tillbaka på Cartoon Network

Eric Diedrichs | Nyhet
05 november 2019
Eric Diedrichs | Nyhet
05 november 2019
Gumballs fantastiska värld
Foto: Cartoon Network.

Cartoon Network har tillkännagett att det kommer en rad nya avsnitt för dess prisvinnande, globala hitserie Gumballs fantastiska värld. Serien med specialavsnitt heter Darwins årsbok och ska ge fansen nya roliga stunder med Gumball, Darwin och deras vänner på Elmore-skolan.

Darwins årsbok planeras att lanseras i USA i december med sex specialavsnitt. Den svenska premiären kommer att äga rum under 2020. Handlingen kretsar kring att Darwin får i uppdrag av rektor Brown att skapa Elmore-skolans årsbok. Varje avsnitt kommer att fokusera på en karaktär från skolan så som klassens clown Jan Banan, det teleporterande spöket Carrie och till och med på Elmore-skolans lärare. Darwin försöker bestämma vilken av lärarna som förtjänar en speciell plats i årsboken.

När Darwin ska fylla sidorna i årsboken med foton av sina vänner inser han snart att det inte är så lätt. Men med hjälp av vännerna, deras konton på ”Elmore Plus” och internet, kanske han trots allt kan lösa utmaningen.

Gumballs fantastiska värld lanserades 2010 och är just nu inne på sin sjätte säsong. Serien är en av Cartoon Networks mest populära serier globalt. Den har regelbundet mer än 130 miljoner tittare, och är mycket kritikerrosad.

Darwins årsbok är det nyaste tillskottet till den tecknade komediserien, och utlovar det bästa från Gumball med många roliga ögonblick som får publiken att skratta högt.

Se också vår lista med sevärda animerade vuxenserier!