Gubbarna återvänder i nya Ghostbusters

Gubbarna återvänder i nya Ghostbusters

Filmtopp
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 15:39 | Publicerad 10 juni 2019 kl. 10:01

Jason Reitman samlar de ursprungliga spökjägarna.

Bild från Ghostbusters.
Foto: Film Club.

Jason Reitman regisserar Ghostbusters-uppföljaren som har premiär 2020. Nu bekräftar han de spekulationer som figurerat nätet; originaljägarna medverkar i filmen.

Filmen från 2016 med Melissa McCarthey och Kristen Wiig mottogs inte särskilt väl, varken av kritiker eller fans. Det ser därför ut som att vi sett det första och sista från den gruppen spökjägare. Istället kommer snart Ghostbusters 3.

Nästa Ghostbustersfilm att ha premiär är en uppföljare på den andra filmen som släpptes 1989, med Bill MurrayDan AykroydRick MoranisErnie Hudson och Sigourney Weaver. Personen bakom rodret den här gången är Jason Reitman, som tagit över sin far Ivan Reitmans regityglar. Nu har familjens yngre regissör bekräftat att åtminstone fyra av de ovan nämnda skådespelarna kommer att medverka i filmen.

"Sigourney har läst manuset... Dan har läst det... Ernie har läst det... Bill Murray har läst manuset...", sade Jason Reitman på Ghostbusters Fan Fest 2019.

Vad Ghostbusters 3 kommer att handla om är ännu inte känt i detalj, men vi vet att McKenna Grace och Stranger Things-skådisen Finn Wolfhard har bärande roller i filmen.

Se teasern till nya Ghostbusters!

Vad tycker du om att de gamla rävarna gör comeback i "Ghostbusters 3"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL