Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Greenleaf säsong 3 – Det här vet vi

Oscar Vilhelmsson | Nyhet
12 november 2017
Oscar Vilhelmsson | Nyhet
12 november 2017

Den framgångsrika Tv-serien Greenleaf har nyligen haft sin andra säsongsavslutning. Detta vet vi om framtiden:

Skådespelarensemblen i Tv-serien "Greenleaf".
Foto: Lionsgate Television

Handlingen kretsar kring Greenleaf-familjen och deras kyrka i Memphis. Den präglas emellertid av både skandaler, hemligheter och lögner. I centrum står dottern, tillika predikanten, Grace Greenleaf (Merle Dandridge). Hon har nyligen återvänt hem, tjugo år efter att hennes syster Faiths mystiska dödsfall. Kyrkan drivs av hennes föräldrar, biskop James Greenleaf (Keith David) och Mae Greenleaf (Lynn Whtifield). Snart går det upp för henne att saker och ting inte riktigt är så gott ställda som det verkar och att under familjens fasad av tro döljer sig synder och onda gärningar.

Redan under mitten av den andra säsongen stod det klart att det blir en Greenleaf säsong 3. Den Lionsgate-producerade serien, i samarbete med OWN (Oprah Winfrey Network), har mötts av goda vitsord och båda bolagen ser fram emot att få göra ytterligare en säsong av serien.

Erik Logan, ordförande för OWN, har kommenterat det hela enligt följande:

"Vi längtar efter att få se vad ytterligare en säsong av Greenleaf kan ha att komma med."

Chris Selak, vice vd för Lionsgate, har också uttryckt sin entusiasm:

"Vi är exalterade att få förlänga vårt förhållande med Oprah Winfrey och OWN-laget för en tredje säsong av hitserien, Greenleaf. Kombinationen av en briljant skapare, en otroligt talangfull ensemble och inspirerande musik har positionerat Greenleaf för ett långkör, och vi kan knappt bärga oss för att se vart den tredje säsongen kommer ta oss någonstans."

En nyhet till Greenleaf säsong 3 är att Rick Fox, i rollen som journalisten Darius Nash, kommer få en permanent plats i serien bland de andra huvudrollsinnehavarna.

När Greenleaf säsong 3 kommer är ännu oklart men det blir någon gång under 2018.

LÄS OCKSÅ: Mindhunter säsong 2 – David Fincher hintar en fortsättning

Har du sett Greenleaf? Vad har du för tankar kring serien?