Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Justice League.

Green Lantern skulle ha medverkat i Zack Snyder's Cut

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 maj 2021

Zack Snyder ville ha med Green Lantern i sin Justice League-film.

Den nya Zack Snyder's Cut av Justice League introducerade många nyheter. Men en sak som aldrig blev av var att Green Lantern skulle ha medverkat.

Efter mycket om och men fick Zack Snyder till slut omarbeta sin version av Justice League och fansen blev inte besvikna. Ett fyra timmar långt spektakel väntade som introducerade mycket nytt. Men allt som Zack Snyder ville göra blev ändå inte av.

Nu har flera Twitterkonton avslöjat att det fanns en plan på att Justice League-hjälten Green Lantern skulle ha medverkat i Zack Snyders version av Justice League. 

Skådespelaren Wayne T. Carr som skulle ha spelat Green Lantern har själv via Twitter gått ut med att han spelade in ett antal scener utomhus nattetid som rollen John Stewart, också känd som en av de många Green Lanterns.

I slutscenen av Zack Snyder's Justice League medverkar hjälten Martian Manhunter i en konversation med Bruce Wayne (Batman). Från början ville Zack Snyder att det skulle vara Green Lantern i stället, men efter påtryckningar från studion gick han med på att byta hjälte.

Läs också om att Bruce Willis gör ny thriller.

NÄSTA ARTIKEL