Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Gör Leonardo DiCaprio och Guillermo del Toro film tillsammans?

Gör Leonardo DiCaprio och Guillermo del Toro film tillsammans?

Kristian Andersson | Nyhet
27 april 2019
Kristian Andersson | Nyhet
27 april 2019

DiCaprio närmar sig ett nytt lovande projekt.

Det är storstjärnan Leonardo DiCaprio som är just nu aktuell i förhandlingar om filmen "Nightmare Alley", som regisseras av ingen mindre än Guillermo del Toro.

Enligt Variety är Leonardo DiCaprio just nu i förhandlingar om att få en roll i del Toros kommande storfilm Nightmare Alley. Projektet baseras på den välkände författaren William Lindsay Greshams roman med samma titel, och projektet görs för TSG Entertainment. Fox Searchlight distribuerar filmen.

Det finns redan en film på Nightmare Alley som släpptes redan 1947 där vi bland annat fick se skådespelaren Tyrone Power, och nu jobbar del Toro  på en ny version där han uppges vilja ha DiCaprio i filmen. I berättelsen får vi följa en korrupt psykolog som träffar en lika skitig kvinna. De samarbetar för att lura sina patienter på pengar. I början njuter de av livet då de lyckas lura så pass många att de blir till snudden välbärgade. Men det hela håller börjar brista när den ena försöker manipulera den andra.

Nightmare Alley blir del Toros nästa film efter att han vunnit en Oscar för The Shape of Water. Han kommer arbeta tillsammans med manusförfattaren Kim Morgan och producenten J. Miles Dale. Filmen beräknas påbörja efter sommaren.

Leonardo DiCaprio jobbar med regissören Martin Scorsese påen kommande film. Läs mer här!

NÄSTA ARTIKEL