Gerard Butler i ny action

Gerard Butler i ny action

23 februari 2020 kl. 10:02

Gerard Butler har tagit sig an rollen i en actiondängan "Remote Control".

Skottlands egne Action-Man är klar för ett nytt adrenalinstint äventyr. Denna gången i den prisade filmfotografen John Mathiesons regidebut.

Gerard Butler i 300.
Foto: Sandrew Metronome.

Gerard Butler är mer eller mindre synonym med bombastisk action. Därför kommer det kanske inte som någon större överraskning att skådespelaren nu är klart för en ny actionrulle. Denna gången regisserad av filmfotografen John Mathieson, som med sina två Oscarsnomineringar i bagaget har bestämt sig för att regidebutera med Remote Control. Detta rapporterar Collider

Mathieson har tidigare jobbat på filmer som Gladiator, Logan och The Man from U.N.C.L.E.

Manuset till Remote Control är skrivet av författaren Mark Burnell som har baserat det på sin egen roman vid samma namn. 

I filmen kommer Butler att spela Michael Rafter, en före detta krigs journalist som börjar jobba som säkerhetskonsult. En dag får han ett mystiskt samtal från en okänd person och hamnar mitt i en global konspiration. Nu måste han slåss för sitt eget liv.

Butler ska producera filmen tillsammans med Alan Siegel och Ashok Amritraj, men inte nog med det, projektet kommer också att produceras av Michael G. Wilson och dem välkända James Bond-producenten Barbara Broccoli.

När filmen har premiär vet vi inte i nuläget.

Visste du att Gerald Butler har gjort en film med Michael Nyqvist?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL