Nu på bio

Det senaste på biofronten!

George Clooney aktuell att regissera ny film

George Clooney aktuell att regissera ny film

Kristian Andersson | Nyhet
26 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
26 juli 2020

George Clooney regisserar ny film

George Clooney är akktuell för att regissera filmen "The Tender Bar" åt Amazon Studious. Totalt blir det i sådana fall den nionde filmen där han står bakom kameran.

Deadline rapporterar att George Clooney är aktuell för att regissera och producera filmen The Tender Bar åt Amazon Studios. Den är baserad på J.R Moehringer memoarer om att växa upp i Long Island och handlar om en pojke som söker efter en fadersfigur från männen som besöker hans farbrors bar. William Monahan skriver manus och han har bland annat tidigare skrivit den Oscarsbelönade filmen The Departed.

Det var först tänkt att Ted Melfi skulle regissera The Tender Bar tillsammans med Sony, men när Amazon tog över projektet så hoppade Melfi av. Clooney rapporteras också vara sugen på att samarbeta med MGM och regissera filmen Boys in the Boat som är baserad på en bok från James Brown. Den utspelar sig 1936 och handlar om en roddare som vinner de Olympiska spelen. Enligt uppgifter  är Clooney sugen, men tackar nej på grund av fullt schema och för att i stället jobba på på filmen The Tender Bar.

Läs också om att serien Perry Mason säsong 2 blir av.