Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Gary Oldman och Armie Hammer gör drogthriller

Gary Oldman och Armie Hammer gör drogthriller

Kristian Andersson | Nyhet
10 februari 2019
Kristian Andersson | Nyhet
10 februari 2019

Nicholas Jareckis film "Dreamland" lockar till sig stjärnglans.

Den kommande thrillern "Dreamland" kommer till stor del att kretsa kring droger. Filmen regisseras av Richolas Jarecki och locakar till sig skådespelare som Gary Oldman och Armie Hamme.

Ben Is Back och Beautiful Boy är två nya kritikerhyllade dramer om drogproblematik. Nu är en till film på gång som spelas in i Montreal och Detroit.

Dreamland regisseras av Nicholas Jarecki och blir en thriller om just droger och missbruk. Enligt Variety kommer den att handla om tre huvudkaraktärer. Den första är en man som sysslar med narkotikahandel och smugglar in droger i landet. Den andre är en arkitekt, som precis blivit kvitt sitt morfinberoende. Den tredje är en universitetsprofessor, som blivit beroende när han behandlat en gammal skada med olika opiater.

Nicholas Jarecki skriver också manus och producerar tillsammans med Cassian Elwes. Inget filmbolag har köpt upp filmen ännu men det är bara en tidsfråga med tanke på vilka skådespelare som har anslutit sig till projektet. Dessutom beskrivs manuset som utmärkt.

Visste du att Gary Oldman jobbar på en thriller tillsammans med Dylan O'Brien? Läs mer här!

Är du sugen på en till film som handlar om droger och missbruk?