Game of Thrones flopp – slutet med bland de sämst rankade

Game of Thrones flopp – slutet med bland de sämst rankade

Axel Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 01 juni 2019 kl. 08:06

Tusentals röstare är överens om att Game of Thrones sista avsnitt är knappt godkänt.

Foto: Game of Thrones - Peter Dinklage

Game of Thrones har de senaste åren varit tv-världens mest populära serie. Men avslutningen på säsong 8 är det många som vill glömma. Faktum är att slutet anses vara bland de sämsta i tv-historien. 

19 maj avslutades HBO:s bjässe Game of Thrones i vad många trodde skulle bli den största TV-finalen någonsin. En sådan urladdning att man inte kan rå för att känna kroppens katarsis. Tyvärr blev det inte så, utan fansen tycks vara djupt besvikna på seriefinalen. I skrivande stund har ca 200 000 användare på den internationella sajten IMDb betygsatt avsnittet, vilket ger den betyget 4.3/10. Krasst, kan vi säga att den låga siffran betyder att avsnittet knappt är godkänt och tippar mot att falla ned till ännu sämre omdöme. Det sista avsnittet av Breaking Bad har idag 9.9/10 i betyg av 73 000 röster.

Stora serier med undermålig avslutning – enligt IMDb:s användare

 

  • Two and a Half Men (4.1/10)

 

 

  • Game of Thrones (4.3/10)

 

 

  • Dexter (4.7/10)

 

 

  • True Blood (5.2/10)

 

 

  • How I Met Your Mother (5.6/10)

 

 

  • Scrubs (6.3/10)

 

 

Få hade nog föreställt sig att Game of Thrones avslutning skulle rankas lägre än Dexters och How I Met Your Mothers. De två sistnämnda var båda riktiga snackisar bland besvikna fans. Det går inte att undvika att detsamma gäller HBO:s senaste kärleksbarn.

Vad tyckte du, är IMDb:s användare för hårda i sin bedömning eller speglar deras betyg en rättvis bild av det sista avsnittet? Läs vad Emilia Clarke hade velat göra annorlunda med seriens sista säsong.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL