Galna gåvan Ryan Reynolds fick av filmstjärnan: "Vet ingen som inte är rädd för..."

Galna gåvan Ryan Reynolds fick av filmstjärnan: "Vet ingen som inte är rädd för..."

Filmtopp
26 juni 2023 kl. 16:00

Blev ordentligt uppskrämd av kollegan

Samuel L. Jackson är inte bara en makalös skådespelare (som just nu är aktuell med Marvels "Secret Invasion"-serie), utan även magnifik på att ge bort presenter – åtminstone av det udda slaget. Något som Ryan Reynolds blev varse om när han fick en bröllopsgåva han beskrev som "skrämmande".

År 2008 var året då Ryan Reynolds gifte sig för första gången. I dag har han varit gift med Blake Lively i över tio år och de har flera barn tillsammans i vad som utifrån ser ut att vara ett lyckligt äktenskap, men innan det var Deadpool-skådespelaren gift med Samuel L. Jacksons tidigare Marvelkollega, Scarlett Johansson.

Reynolds och Johansson var gifta mellan 2008–2011 och det var i samband med att de hade gift sig som Samuel L. Jackson bevisade att han var en mästare på att ge bort galna bröllopsgåvor vid sidan om sin skådespelarkarriär.

Samuel L. Jackson i "Secret Invasion". Foto: Disney+

Den galna bröllopsgåvan Ryan Reynolds fick av filmstjärnan Samuel L. Jackson: "Vet ingen som inte är rädd för..."

När Samuel L. Jackson nu är i ropet med Secret Invasion, och Ryan Reynolds med sina sportiga affärer bakom kameran tillsammans med Rob McElhenney, passar vi på att lyfta fram en gammal anekdot mellan de två. Under en intervju med David Letterman 2009, berättade Reynolds om den annorlunda, kanske till och med galna, gåva han och Scarlett Johansson fick av Samuel L. Jackson efter att de hade gift sig.

– En dag knackar det på vår dörr och jag öppnar dörren, och där står en man som säger, "Jag har en gåva till dig från Samuel L. Jackson i bagageutrymmet på min bil", förklarar Reynolds.

Han fortsätter:

– Nu är det så att jag har sett Pulp Fiction. Så du tänker omedelbart: en collegegrabbs blodlösa lik. Men nej, han kommer tillbaka från bagageluckan och han har med sig en fyrkantig låda, och det surrar galet mycket från den. Han berättar att det är 10 000 bin.

Ryan Reynolds inser att han har blivit skänkt en bikupa med 10 000 bin från Samuel L. Jackson, tillsammans med passande utstyrsel och en prenumeration på American Bee Journal.

– Innan jag vet ordet av det producerar jag honung, tillägger Reynolds.

Speciellt mycket honung hade det dock inte blivit – totalt en burk vid tillfället avslöjar Deadpool-stjärnan för Letterman. Däremot såg han en annan fördel med gåvan.

– Vissa är rädda för larm, andra inte. Vissa är rädda för vakthundar, andra inte. Men jag vet ingen som inte är rädd för skrämmande, skrämmande bisvärmar.

Kolla in klippet här:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL