Futurama återvänder med en ny säsong

Futurama återvänder med en ny säsong

10 februari 2022 kl. 15:02

Hulu har beställt nya avsnitt

“Good news everyone!” som Farnsworth skulle sagt. Matt Groenings animerade sitcom "Futurama" återvänder. Denna gång genom streamingtjänsten Hulu.

Det är inte första gången som Futurama återupplivas. Serien lades först ner av FOX år 2003, men återvände fyra år senare på Comedy Central. De valde i sin tur att avsluta serien 2013, men nu återvänder den alltså ännu en gång. Den nya säsongen kommer bli Futuramas åttonde i ordningen.

I Simpsons-skaparen Matt Groenings tecknade serie följer vi tittare Fry, ett pizzabud som år 2000 råkar bli nedfryst och tinas upp tusen år senare. Han tar ett jobb för fraktbolaget Planet Express. I sitt nya liv blir han vän med bl.a. roboten Bender och mutanten Leela, den senare är också hans kärleksintresse. 

Matt Groening säger i ett uttalande att han tycker det “är en riktig ära att tillkännage Futuramas triumferande återkomst ännu en gång innan vi abrupt blir nedlagda igen”.

Just nu är nästan alla röstskådespelare klara för den nya säsongen, som kommer innehålla 20 avsnitt. Den enda som saknas är John DiMaggio, rösten bakom Bender. Därmed återstår det att se om den nya säsongen kommer ha med robotens klassiska citat “We´re back baby!” när Planet Express är tillbaka.  

LÄS MER:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL