Friends-stjärnan om Keanu Reeves: "Varför får han leva men inte Heath Ledger?"

Friends-stjärnan attackerade Keanu Reeves i sin biografi: "Det var korkat"

Filmtopp
24 april 2023 kl. 18:00

Matthew Perry ångrar sina hårda uttalanden

Matthew Perry från "Friends" gick hårt åt Keanu Reeves när han hånade honom i sin biografi. Nu ångrar han sina uttalanden och ändrar innehållet inför nya utgåvor. "Det var bara korkat", säger han.

Skådespelaren Matthew Perry släppte nyligen sin biografi Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing i vilken han skrev hårda saker om John Wick-stjärnan Keanu Reeves. Efter att tidigare ha bett om ursäkt i det öppna för vad han skrivit menar Perry nu att han kommer stryka kommentarerna när boken ges ut på nytt. 

Perry, som spelade Chandler i den enorma succéserien Friends, befann sig i lördags på Los Angeles Times Festival of Books för att diskutera sin bok Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing. Innehållet handlar mycket om hans karriär i stort samt den svåra kampen mot drogberoende som präglat hans liv. Men i ett par stycken av texten väljer han att använda Keanu Reeves som exempel på någon som saknar talang, vilket fått stor uppmärksamhet. 

Friends-stjärnan attackerade Keanu Reeves i sin biografi: "Det var korkat"
Matthew Perry i "Friends". Foto: NBC.

Friends-stjärnan om attacken mot Keanu Reeves i sin biografi: "Det var korkat"

Under bokmässan i Los Angeles tog Matthew Perry återigen upp de uppmärksammade kommentarerna han skrivit om Keanu Reeves

– Jag sa en dum sak, och det var elakt gjort. Jag använde mig av hans namn för att vi bor på samma gata... jag har offentligt bett om ursäkt till honom. Framtida versioner av boken kommer inte att ha hans namn i sig, sade Matthew Perry på plats enligt Hollywood Reporter.

Vidare lägger Perry till att han ännu inte bett om ursäkt till Reeves i person, men att han vill göra det så fort tillfälle ges: 

– Om jag springer in i honom kommer jag att be om ursäkt. Det var bara korkat. 

Under samma samtal berättade Perry att han aldrig hade som syfte att attackera någon i sin bok:

– Jag har gått i terapi sedan jag var arton år gammal. Jag ville försäkra mig om att det här inte var den typen av bok där jag skyller på folk för saker de gjort fel. 

Vad vi vet har Keanu Reeves inte kommenterat det som sagts om honom i Matthew Perrys bok.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL