Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Francis Daley och Jonathan Goldstein regisserar Flashpoint

Francis Daley och Jonathan Goldstein regisserar Flashpoint

Kristian Andersson | Nyhet
18 januari 2018
Kristian Andersson | Nyhet
18 januari 2018

Det är nu klart vilka som ska regissera The Flashs solo-film "Flashpoint".

Warner Bros. Pictures har efter förhandlingar gett regirollen till Francis Daley och Jonathan Goldstein som tillsammans ska regissera superhjältefilmen "Flashpoint". Ezra miller återvänder i rollen som blixtsnabbe Barry Allen.

Vi kan nu rapportera att Francis Daley och Jonathan Goldstein har fått i uppdrag av Warner Bros. Pictures att regissera The Flashs solofilm Flashpoint. De båda regissörerna har tidigare legat bakom den sågade komedin Ett päron till farsa: nästa generation, men också stått för manuset till omtyckta Spider-Man: Homecoming.

Duon arbetar också på den kommande sci-fi filmen Vacation Guide to the Solar System och Game Night. Här kan du också läsa om Jodie Fosters åsikt om superhjälte-filmer.

Produktionen av "Flashpoint" har legat på is ett tag eftersom huvudkaraktären i filmen Ezra Miller, som ska spela The Flash, har ett fullspäckat schema, Bland annat har han en roll i Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott. .

Nu är Ezra Miller ledig och ett nytt manus, som ska innehålla mer humor, är sammanställt. Snart påbörjas inspelningarna av filmen. Det är också klart att Gal Gadot kommer att återvända som Wonder Woman.

Vad tycker du om Ezra Millers roll som The Flash?