Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nya spännande serier genom FOX Sverige

Nya spännande serier genom FOX Sverige

Sebastian Håkansson | Nyhet
28 december 2017
Sebastian Håkansson | Nyhet
28 december 2017

FOX Sverige har tecknat ett spännande programavtal

FOX Sverige serier

Exklusiva premiärer och hyllade serier till FOX Sverige - Fox och 20th Century Fox har tecknat nytt programavtal

Fox Networks Group (FNG) i Norden och 20th Century Fox Television Distribution har tecknat nytt programavtal för exklusiva premiärer och hyllade serier som kommer visas på FOX Norden inkluderat Sverige.

De nya serierna som kommer ha premiär är bland andra The Gifted, The Orville, 9-1-1 och Ghosted, samt senaste säsongen (9) av den prisbelönta komediserien Modern Family (endast Sverige).

- Avtalet är ytterligare en milstolpe i det långsiktiga samarbetet mellan FOX-kanalerna i Norden och 20th Century Fox Television Distribution. De nya serierna kommer passa utmärkt i det utbud av serier som vi redan kan erbjuda våra tittare, säger Hans van Rijn, VD, FNG Nordics.

- I början av året lanserade vi FOX+ över hela Norden med en imponerande lista av nya och etablerade amerikanska dramaserier och komedier. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tittare i Norden några av de bästa originalserierna både på TV och on demand, fortsätter van Rijn.

Den första serien som hade premiär  i Sverige den 21 december var Marvel-serien The Gifted, som är producerad av 20th Century Fox Television Distribution och Marvel Television. The Gifted utspelar sig i X-Men universumet och kretsar kring en familj vars liv förändras radikalt när föräldrarna plötsligt upptäcker att deras barn har mutanta krafter.

Nästa seriepremiär är The Orville som utspelar sig på ett rymdskepp 400 år framåt i tiden. Dess besättning, både mänsklig och utomjordisk, möter underverk och faror i yttre rymden, samtidigt som de hanterar de välkända, ofta humoristiska problem som kan uppstå i rymden en helt vanlig dag. Serien är skapad av Seth MacFarlane (“Family Guy”, “Ted”) som även har en av huvudrollerna.

I den övernaturliga situationskomedin Ghosted rekryterar en hemlig statlig myndighet i Los Angeles en cynisk skeptiker och före detta polis (Craig Robinson) och en nerdig forskare med stark tro på det paranormala (Adam Scott) för att utreda oförklarliga och paranormala aktiviteter. Aktiviteter som kan hota den mänskliga rasens hela existens.

Från de framstående skaparna Ryan Murphy och Brad Falchuk kommer dramaserien 9-1-1 som kretsar kring poliser, paramediker, brandmän - de människor som satte sina egna liv på spel för att rädda andras.

Dessutom inkluderar avtalet rättigheterna till de populära och hyllade serierna Family Guy, American Dad och New Girl (endast i Norge) samt The Simpsons (endast i Finland).

Ser du fram emot FOX Sveriges utbud?