Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Fox allra första egenprducerade serie!

Fox allra första egenprducerade serie!

Sebastian Håkansson | Nyhet
10 maj 2017
Sebastian Håkansson | Nyhet
10 maj 2017
Foto: FOX

Den brittiska skådespelaren Joe Dempsie har fått en roll i FOX allra första egenproducerade serie Deep State, en spionagethriller i åtta avsnitt med premiär på FOX våren 2018. Joe Dempsie spelar rollen som Harry Clarke, en begåvad hemlig agent vars moraliska kompass visar sig vara för rigid för hans typ av arbete. Joe Dempsie är känd för miljontals fans över hela världen för sin skildring av Gendry i Game of Thrones

- I Deep State har Matthew Parkhill och Simon Maxwell skapat en invecklad och politiskt laddad thriller som jag är glad att få vara med i. Jag njuter av möjligheten att arbeta vid sidan av och lära av sådana etablerade talanger som (regissör) Rob Connolly och Mark Strong, säger Joe Dempsie.

Deep State kretsar kring den före detta spionen Max Easton, spelad av Mark Strong, som är tvungen att ge sig tillbaka in i leken för att hämnas sin son. Han hamnar mitt i ett hemligt krig där underrättelsetjänster använder kaoset som sprider sig i Mellanöstern som sitt främsta vapen. Som Max andra fru Anna Easton ser vi Lyne Renée (Split och Madam Secretary).

Inspelningarna av Deep State har precis startat i Marocko för att senare under året avslutas i London.

I övriga roller ser vi bland andra: Karima McAdams, Robert Connolly, Isaac och Anthony LaPaglia.

Kommer du att se serien Deep State?

NÄSTA ARTIKEL