Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se den första trailern till musikalfilmen Dear Evan Hansen

Se den första trailern till musikalfilmen Dear Evan Hansen

Matilda Lindblom | Nyhet
19 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
19 maj 2021

Ben Platt tillbaka i Broadway-rollen Evan Hansen – nu på film.

Den Tony- och Grammy-vinnande Broadway-musikalen "Dear Evan Hansen" har filmatiserats och den första trailern är släppt. Ben Platt spelar återigen huvudrollen som Evan Hansen.

Filmen "Dear Evan Hansen" har premiär i höst och redan nu har den första officiella trailern släppts till den efterlängtade musikalfilmen som spelades in mitt under rådande pandemi 2020.

Dear Evan Hansen baseras på den Tony-vinnande Broadway-musikalen med samma namn, som inkluderar låtar skrivna av Benj Pasek och Justin Paul, kända för att bland annat ha skrivit musiken till The Greatest Showman och Oscars-vinnande La La Land.

Ben Platt har huvudrollen som Evan Hansen, precis som i scenföreställningen.

RECENSION:
The Greatest Showman (2017)

Se trailern här:

Filmen handlar om tonåringen Evan Hansen som har social ångest och skriver ett brev till sig själv som terapi, men brevet blir stulet av Connor Murphy som sedan tar sitt liv. Connors föräldrar tar för givet att det var ett brev som deras son skrivit till Evan. Missförståndet leder till att Evan snurrar in sig i ett nät av lögner och blir involverad i den avlidne pojkens liv.  

Utöver Ben Platt medverkar bland andra Julianne Moore som Evans mamma, Kaitlyn Dever som Zoe Murphy och Amy Adams som Connor och Zoes mamma. Colton Ryan, som spelar Connor Murphy, var inhoppare för samma karaktär i Broadway-föreställningen. 

Platt har tidigare avslöjat för Vanity Fair att filmen är hans sista framträdande som Evan Hansen.

VIDARE LÄSNING: 
Musikalfilmen Cinderella släpps på Amazon Prime
Roald Dahls barnklassiker blir Netflix-musikal

NÄSTA ARTIKEL