Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Secret We Keep

BILDSPECIAL: Noomi Rapace stänger in Joel Kinnaman i källaren

Kristian Andersson | Nyhet
17 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
17 augusti 2020

Är du redo för "The Secret We Keep"?

I thrillern "The Secret We Keep" sammanstrålar de svenska Hollywoodstjärnorna Noomi Rapace och Joel Kinnaman. Nu har flera bilder släppts.

The Secret We Keep

Det blir blågult i den kommande hämndthrillern The Secret We Keep där vi får möta både Noomi Rapace och Joel Kinnaman. Nu har Entertainment Weekly precis släppt ett antal nya exklusiva bilder från produktionen.

Filmen handlar om romska Maja (Rapace) som tillsammans med sin make försöker starta ett nya liv i USA efter att det andra världskriget har nått sitt slut.

Under kriget satt hennes familj i koncentrationsläger där de blev brutalt misshandlade och torterade av nazisterna. Maja får en dag möjlighet att bemöta den man (Joel Kinnaman) som stod för det mesta tortyren. Maja kidnappar honom för att ställa honom inför rätta.

Rapace kommer inte bara ha en huvudroll i filmen utan också producera.

Rapace berättar om varför hon tog sig an rollen:

– Maja är inspirerande men ändå komplex. Hon är inte bara god och lätt att tycka om, utan mångfacetterad. När jag först läste manuset, var det något med Majas kamp och läkande som träffade mig och stannade i mitt hjärta. Hon stannade hos mig. Jag kunde inte lägga undan henne. Hon greppade tag om min själ.

Rapace sa också följande om att ta ut Majas hämnd på Kinnaman:

– Vi var emotionellt förstörda, för att vara ärlig. Vi tvingades släppa ut några riktigt otrevliga känslor. Jag håller honom gisslan i min källare. Jag tvingar honom att utstå massor av extrema saker. Det var verkligen svårt för oss.

Filmen kommer ha premiär den 16 september dock har vi inget svenskt premiärdatum. 

The Secret We Keep

The Secret We Keep

The Secret We Keep

NÄSTA ARTIKEL