Margot Robbies ord om Ryan Gosling i Barbie: "Bästa versionen av honom någonsin"

Första reaktionerna på Barbie: "Ge Ryan Gosling en Oscar"

Filmtopp
11 juli 2023 kl. 07:48

Det bådar väldigt gott för en av årets största premiärer

Greta Gerwigs efterlängtade storfilm "Barbie" med Margot Robbie och Ryan Gosling har haft smygpremiär i USA. Reaktionerna är mestadels överväldigande positiva, där de flesta trycker på att skådespeleriet är fenomenalt.

Den 21 juli får vi se stigande stjärnregissören Greta Gerwigs Barbie där Margot Robbie spelar titelrollen och Ryan Gosling gestaltar Ken. I traditionell ordning har det hållits en förhandsvisning för pressfolk och utvald publik. Flera av dem har nu tyckt till på Twitter, och deras gemensamma nämnare är att filmen till stor del är kanon – med en fullträff till cast. En som möjligtvis glänser lite extra är Ryan Gosling. 

Första reaktionerna på Barbie: "Ge Ryan Gosling en Oscar"
Foto: Warner Bros.

Första reaktionerna på Barbie: "Ge Ryan Gosling en Oscar"

I den kommande storfilmen tas vi till Barbies värld där hon en dag nås av en kris som får henne att ifrågasätta hennes omgivning och existens. Med varje ny uppdatering inför premiären har hajpen runt Barbie vuxit kraftigt, och med gårdagens besked från de som sett filmen har den fullständigt exploderat. 

Nedan följer utdrag ur tweets från några av de amerikanska skribenter som fått nöjet att förhandstitta på Barbie:

Greta Gerwig siktar högt och slår en homerun. Margot Robbies prestation är fantastisk och Ryan Gosling och Simu Liu är ren underhållning! Hela ensemblen är briljant! (Joseph Deckelmeier, ScreenRant)

– Barbie är fyndig, hjärtevärmande och rakt igenom rolig ibland. Ryan Gosling stjäl scenen och levererar de flesta skratten, medan Margot Robbies hjärtevärmande prestation kommer få ditt hjärta att vibrera. (Sharronda Williams, Pay Or Wait)

– Barbie är perfektion. [...] Hela ensemblen skiner, särskilt Margot Robbie och Ryan Gosling i roller som de uppenbarligen föddes för att spela.(Katcy Stephan, Variety)

En annan väldigt nöjd skribent är Jamie Jirak på ComicBook.com tycker att Gosling gott och väl kan få en Oscar för sin insats. "Jag är allvarlig", adderar han.

Bland alla överväldigande reaktioner på filmen finns det de som, trots att de gillar det mesta av den, flaggar för att den emellanåt är något överdriven. 

Nu är det inte långt kvar tills vi får ta del av allas fulla reaktioner. Vi på Filmtopp är spända på att få uppleva spektaklet och – förstås – tycka till om saken. Den 21 juli har "Barbie" biopremiär.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL