Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Beck.

Första bilderna släppta på nya "Beck – Undercover"

David Lindahl | Nyhet
04 oktober 2020
David Lindahl | Nyhet
04 oktober 2020

Totalt ska fyra nya Beck-filmer släppas.

TV4:s långserie Beck är snart tillbaka och nu har de första bilderna släppts på den första filmen "Beck – Undercover".

Sedan 1967 har polisen Martin Beck löst mord i Stockholm och i dag är filmserien en av de populäraste i Sverige. Peter Haber har sedan 1997 spelar Martin Beck och TV4 har tidigare bekräftat att de är på gång med fyra nya filmer.

Nu rapporterar Expressen att de första bilderna har släppts på den första filmen som kommer att heta Beck – Undercover och som planeras ha premiär i år den 6 november på C More.

Det är sedan tidigare känt att Peter Haber återvänder i huvudrollen tillsammans med Kristofer Hivju som karaktären Steinar Hovland och Jennie Silfverhjelm som Alexandra Beijer. Jonas Karlsson fortsätter också att spela chefen Klas Fredén. TV4 har varit hemlighetsfulla kring handling och namn på de nya filmerna som blir nummer 39 till 42 i turordningen.

I Beck – Undercover hittas en ung kille mördad och mycket pekar på att ett stort knarknätverk är involverat. Klas Fredén låter Beck-gruppen arbeta med mordet, men han vill inte att något ska äventyra utredningen kring knarkligan.

Se de första bilderna från nya Beck-filmen nedan. Läs också om att författarna bakom Beck gick bort tidigare i år att Clint Eastwood arbetar på en ny film.

Beck – Undercover.
Beck – Undercover. Foto: Johan Paulin/C More
Beck – Undercover.
Peter Haber och Jennie Silfverhjelm i "Beck – Undercover". Foto: Johan Paulin/C More