Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Inspelningen igång av nästa Spider-Man

Inspelningen igång av nästa Spider-Man

Kristian Andersson | Nyhet
20 januari 2021
Kristian Andersson | Nyhet
20 januari 2021

Men ännu ingen titel på filmen.

Tom Holland är tillbaka för att göra sin tredje solofilm om Spider-Man. Nu har det spridits bilder på nätet som fångat att inspelningen är igång. Vi får också en hint om vilket typ av klimat storyn utspelar sig i.

Den tredje Spider-Man-filmen med Tom Holland är tänkt att ha premiär 17 december. Ifall man hinner bli klara tills dess återstår att se – men nu vet vi att inspelningen är igång, detta avslöjar läckta bilder på nätet. 

Det är på Twitter som uppdateringar från inspelningen börjat trilla in i form av bilder från set. På dem kan vi se Holland och Zendaya tillbaka i sina roller, den här gången i ett snötäckt New York. En bild visar även upp Spideys nya dräkt. I tillägg har det spridits en viss uppdatering kring Jake Gyllenhaals karaktär Mysterio. 

Än så länge har vi inga nyheter vad gäller filmens handling. Den har heller inte fått sin titel.

MER LÄSNING:

9 saker du inte visste om Spider-Man-filmerna!

Den allra största snackisen inför sagans kommande kapitel är varken den huvudsakliga stjärnan Tom Holland, eller de tidigare skurkarnas återkomster, utan snarare personerna bakom de tidigare versionerna av Peter Parker: Tobey Maguire och Andrew Garfield. De båda ryktas medverka i filmen. Hur det blir med det får vi vänta och se. 

Andra skådespelare som enligt Dark Horizons har en roll i filmen är Benedict Cumberbatch och J.K. SimmonsLikaså uppges både Jamie Foxx och Alfred Molina återvända för att reprisera sina roller som skurkarna Electro och Dr. Octopus, vilket bäddar för en maxad uppgörelse.  

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL