Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Första bilderna på Alicia Vikander som Lara Croft!

Första bilderna på Alicia Vikander som Lara Croft!

Evelina Block | Nyhet
08 februari 2017
Evelina Block | Nyhet
08 februari 2017

Produktionen har sedan ett tag varit i full gång för MGM:s efterlängtade Tomb Raider-reboot, men det är först nu vi får se Alicia Vikander som Lara Croft. Det var The Daily Mail som var först med att släppa dessa bilder, som sedan har delats frekvent på sociala medier.

Än vet vi inget specifikt om själva scenen hon spelar in. Vad vi kan se verkar hon vara bunden och i full färd att fly. Möjligtvis från filmens huvudskurk, spelad av Walton Goggins.

LÄS OCKSÅ: 11 TV-SPELSFILMER SOM ÄNDÅ ÄR RÄTT BRA

Vi vet heller inte så mycket om själva storyn än, men det har bekräftats att rebooten är baserad på Square Enix TV-spelsreboot från 2013. Spelet som följer en ung Lara Croft som söker efter sin far. Bara för några först för några veckor sedan blev det känt att Dominic West kommer att spela Laras pappa, Lord Richard Chroft. Denna film kommer alltså, med största sannolikhet, att handla om hur Lara försöker "avsluta sin pappas forskning och avslöja urgamla hemligheter för att rentvå hans namn".

Roar Uthag står för regin i denna reboot, utifrån ett manus skrivet av Geneva Robertson-Dewret. MGM har satt den 16 mars 2018 som premiärdatum för Tomb Raider.

Vad tycker du, är likheten slående?