Första bilden från Han Solo-inspelningen – Nu börjar äventyret!

Första bilden från Han Solo-inspelningen – Nu börjar äventyret!

Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 16:14 | Publicerad 22 februari 2017 kl. 11:00

Äntligen har inspelningen satt igång av den hoppfulla Han Solo-filmen, och så här glada och peppade ser skådespelarna ut som nu stigit in i cockpiten till vad som ser ut att vara Han Solos skepp. Filmningen började i måndags i Pinewood Studios i England, och denna bild bekräftar att vår väntan snart är över.

Han Solo kommer i denna film att porträtteras av Alden Ehrenreich, som kommer att spela en yngre Han än vad är vana vid att se. Donald Glover har fått rollen som Lando Calrissian och bakom spakarna sitter Phil Lord och Chris Miller, regissörer för filmen. Chewbacca som i denna stund hade det svårast att komma in i bilden kommer spelas av finske Joonas Suotamo.

QUIZ: Har du koll på Star Wars-karaktärerna?

Några fler välkända glada ansikten är förstås Emilia Clarke från Game of Thrones, samt Woody Harrelson som i denna film kommer att spela Garris Shrike. Mannen som enligt antologierna var den som uppfostrade Han Solo.

Fortfarande står dock filmen som titellös, men den kommer i alla fall att heta något med A Star Wars Story precis som vinterns Star Wars-film Rogue One.

Han Solo-filmen kommer att hamna på bioduken den 25 maj 2018.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL