Se hit Swifties – så kan du förhandstitta på "Taylor Swift: The Eras Tour"

Se hit Swifties – så kan du förhandstitta på "Taylor Swift: The Eras Tour"

Emil Oscar Rasmussen
13 mars 2024 kl. 15:03

Du kan se The Eras Tour (Taylor's Version) redan nu!

På fredag är det premiär på Disney+ för "Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor's Version)", men visste du att du kan förhandstitta på den redan nu? Filmtopp reder ut hur du går tillväga.

Taylor Swift har varit planetens kanske hetaste artist de senaste åren och hysterin tycks ha nått en ny topp under hennes senaste turné, The Eras Tour. Den framgångsrika turnén har också blivit konsertfilm, som även den gjort enorm succé.

Tidigare har vi rapporterat om att konsertfilmen Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor's Version) har exklusiv premiär på Disney+ den 15 mars. Filmen kommer att rulla ut som planerat på streamingtjänsten, med extramaterial som inte visades i biograf- och hyrversionen av konsertfilmen.

Vi kan nu glädja alla inbitna "Swifties" med informationen att det redan nu går att förhandstitta på The Eras Tour (Taylor's Version).

Se hit Swifties – så kan du förhandstitta på "Taylor Swift: The Eras Tour"

Så tar du del av en förhandsvisning av "Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor's Version)"

Redan innan premiären på Disney+ för konsertfilmen Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor's Version) kan du ta del av en förhandsvisning av den, exklusivt på App Store. Du hittar mer informationen om hur du kommer åt förhandsvisningen här. För att hitta det exklusiva klippet kan du också klicka dig in på fliken "Idag"/"Today" på App Store.

Förhandstitten på konsertfilmen innehåller ett framträdande av låten "cardigan", från det Grammy Award-vinnande albumet folklore, som aldrig tidigare visas.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL