Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Protesterna haglar in när Paris Jackson spelar lesbisk Jesus

Protesterna haglar in när Paris Jackson spelar lesbisk Jesus

Kristian Andersson | Nyhet
07 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
07 juli 2020

Michael Jacksons dotter spelar en annorlunda Jesus.

Många har blivit upprörda över att Jesus gestaltas som en lesbisk kvinna i den nya filmen "Habit". I rollen som Jesus ser vi ingen mindre än Michael Jacksons dotter, Paris.

I filmen "Habit" kommer Jesus att gestaltas som en lesbisk kvinna. Ingen mindre än Michael Jacksons dotter, Paris Jackson ska gestalta henne. Detta har väckt starka reaktioner runt om i hela världen och i skrivande stund har 300 000 personer skrivit under att de inte vill se Jesus som lesbisk skriver Expressen.

Paris Jackson är öppet bisexuell och har haft flera relationen med både män som kvinnor, nu är hon dock i ett seriöst förhållande tillsammans med Gabriel Glenn. Hon trodde inte längre att hon kunde förälska sig i en man.

- Jag trodde aldrig att jag skulle kila stadigt med en kille. Jag var säker på att det skulle sluta med att jag gifte mig med en tjej, jag har dejtat fler kvinnor än män.

När "Habit" förväntas ha premiär är ännu inte klart. Det är inte heller klart om protesterna kommer att påverka filmens lansering.

NÄSTA ARTIKEL