Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Följ med bakom kulisserna på nya Halloween Kills

Följ med bakom kulisserna på nya "Halloween Kills"

Kristian Andersson | Nyhet
01 november 2019
Kristian Andersson | Nyhet
01 november 2019

Nästa höst kommer en ny "Halloween"-film.

Halloween
Foto: Compass International Pictures - Halloween

Skådespelerskan Jamie Lee Curtis har, till och från, varit med i Halloween-franchisen sedan originalfilmen kom 1978. Nu har hon släppt ett klipp på Twitter, som visar upp hur det ser ut bakom kulisserna på den nya uppföljaren ”Halloween Kills”.

Halloween har varit en populär installation bland skräckfantasterna sedan 1978, då John Carpenter levererade sitt isande mästerverk om seriemördaren Michael Myers.

Därefter har vi fått ta del av en uppsjö uppföljare och nu är en ny på ingång, Halloween Kills. Detta blir den tolfte filmen i ordningen.

I den nya filmen får vi återigen följa Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) och henne plågoande Michael Myers. Lagom till Halloween, har Jamie Lee Curtis släppt ett klipp på Twitter från inspelningen.

David Gordon Green kommer att regissera efter ett manus av Danny McBride och Scott Teems. I filmen får vi se skådespelare som Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Anthony Michael Hall, Dylan Arnold, Robert Longstreet, Kyle Richards, Charles Cyphers och Nancy Stephens.

Se hur barnskådespelare i välkända skräckisar ser ut idag!

Halloween Kills förväntas ha premiär den 16 oktober 2020.

Är du taggat på fler Halloween-filmer?