Trailerpremiär för Fast X – då släpps den på bio

Följ med bakom kulisserna på Fast X – Stjärnorna berättar!

Filmtopp
08 april 2023 kl. 15:00

Det är dags att köra filmseriern i mål

Filmtopp har fått ta del av en sneak peak bakom kulisserna på "Fast X" – den sista filmen i "Fast & Furious"-sagan.

Fast X, den tionde filmen i Fast & Furious-saga, markerar det sista kapitlet i en av världens mest berömda och populära filmserier, som nu är inne på sitt tredje decennium och fortfarande pressar plattan i mattan med samma huvudroll och karaktärer som när den började.

Trailerpremiär för Fast X – då släpps den på bio
MIchelle Rodriguez och Vin Diesel i Fast X. Foto: Universal Pictures

Under många uppdrag och mot omöjliga odds har Dom Toretto (Vin Diesel) och hans familj överlistat och kört över alla fiender i deras väg. Nu konfronterar de den farligaste motståndaren de någonsin mött – ett skrämmande hot från det förflutna, som drivs av blodshämnd och som är fast besluten att förstöra allt – och alla – som Dom älskar, för alltid.

I 2011 års Fast Five tog Dom med sin besättning ut den skändliga brasilianska knarkungen Hernan Reyes. Vad de inte visste var att Reyes son, Dante (Jason Momoa), bevittnade allt och har ägnat de senaste 12 åren åt att skapa en plan för att få Dom att betala det ultimata priset.

Regisserad av Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk) och skriven av Justin Lin (F9) & Dan Mazeau (Wrath of the Titans), ser vi stjärnor som Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena och Scott Eastwood i rollerna, med Oscarsvinnarna Helen Mirren och Charlize Theron som sällskap. Dessutom är det dags för Brie Larson att ansluta sig till filmserien.

Följ med bakom kulisserna

"Fast X" har premiär på bio den 17 maj.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL