Flickan i snön – ny spännande deckare på Netflix

Flickan i snön – ny spännande deckare på Netflix

Uppdaterad kl. 15:01 | Publicerad 27 januari 2023 kl. 10:01
ANNONS
ANNONS

Mysteriedrama i sex delar

Kan detta vara ännu en spansk succéserie? Äntligen är den här, "Flickan i snön" är en serie för dig som älskar drama och krim.

Nu kan vi för första gången se det omtalade spanska kriminaldrama Flickan i snön (org. titel Da chica de nieve), som är baserad på skådespelarens men också författarens Javier Castillos roman. Filmen har premiär i dag den 27 januari och du kan se den i sin helhet på strömningstjänsten Netflix med hela sex avsnitt ute. 

The Snow Girl
Foto: Netflix

Journalist gräver i mystiskt försvinnande

I serien ser vi skådespelerskan Milena Smitt i rollen som den unga journalist Miren Rojo, som gräver i försvinnande av en liten flicka under en parad i Malaga. Journalisten gör allt hon kan för att hjälpa föräldrarna att hitta sin dotter – något som bäddar för mörka överraskningar. Följ med på en serie full av nerver och känslor.

Några andra medverkande i serien är José Coronado, Aixa Villagran och Tristan Ulloa. Milena Smit var under fjolåret bioaktuell med Pedro Almódovars uppmärksammade drama Parallella mödrar, för vilken hon nominerades på olika filmfestivaler runt om i Europa.

Här kan du se trailern:

Flickan i snön har premiär i dag den 27 januari på Netflix. Serien är en miniserie på sex stycken avsnitt.


ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL