Fler Ghostbusters på gång

Fler Ghostbusters på gång

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:31 | Publicerad 26 maj 2019 kl. 12:40

Dan Aykroyd berättar att han jobbar på en till Ghostbusters-film – eller tv-serie.

Foto: Columbia Pictures – Ghostbustersgänget. 

Det är Ghostbusters-skådisen och producenten Dan Aykroyd som går ut med att han skrivit en Ghostbusters-film som utspelar sig under 60-talet när originalfilmernas jägare är tonåringar.

Jason Reitman jobbar på Ghostbusters 3 som släpps 2020. Efter den kan vi mycket möjligt få se en till film, som är en föregångare till filmserien, och enligt 660 City News har en av franchisens nyckelfigurer Dan Aykroyd (Dr. Ray Stantz) skrivit manuset. I en intervju med den kanadensiska tidningen berättar han att berättelsen utspelar sig 1969 då det ikoniska Ghostbusters-gänget möts för första gången. Sen vill han också se det leda till en Ghostbusters-serie.

Får vi se Bill Murray i nya Ghostbusters 3?

Dan Aykroyd berättar följande:

Jag har skrivit "Ghostbusters High", där de träffas i New Jersey år 1969 och vi vill se den som en långfilm eller tv-seriepilot inom de kommande fem åren. Det skulle leda till ett tv-projekt jag tror skulle passa Reitman perfekt.

Projektet kan gå olika håll och det återstår att se vad framtiden håller för Ghostbusters, men först och främst kommer vi att få se nästa Ghostbusters regisserad av Ivan Reitman den 10 juli 2020.

Är du taggad på mer Ghostbusters?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL