#Firedepp trendar på Twitter

#Firedepp trendar på Twitter

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 14:47 | Publicerad 27 juni 2017 kl. 10:59

Johnny Depp har länge varit en av Hollywoods absolut starkast lysande stjärnor och som ofta setts som en otroligt vänlig själ - tills skandalerna började smyga sig på. Den senaste i ledet gäller ett skämt som Depp drog inför en stor publik under Glastonbury Music Festival i Storbritannien. Han började nämligen med att fråga när en president blev mördad av en skådespelare senast och fortsatte att det var ett tag sedan och att det kanske är dags igen. Detta refererar till när skådespelaren John Wilkes Booth tog livet av Abraham Lincoln.

LÄS OCKSÅ: Recension: Pirates of the Caribbean - Salazar's Revenge

Både på Twitter och andra sociala medier har avsky väckts inför Depps osmakliga skämt, vilket ligger till del i att Twitter-användarna försöker pusha Disney, som arbetat med Depp på flera stora produktioner, som Pirates of the Caribbean-filmerna, att avsluta samarbetet. Andra menar även på att detta borde ha hänt tidigare eftersom Depp blivit anklagad för att ha misshandlat sin ex-fru Amber Heard, som i samband med anklagelserna la ut bilder på blåmärken och slaget ansikte.

Depp har gått ut med en ursäkt och menade att det endast var tänkt som ett underhållande skämt och att han inte menade att något illa, men ursäkten har i stora drag blivit ignorerad. Depp har även varit öppen om sin brokiga uppväxt och ungdomsår, som bland annat innehöll både alkohol- och drogmissbruk.

Vad tycker ni, borde Disney sparka Depp eller fortsätta jobba med honom i framtiden?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL