Tom Cruise fina present till Tom Hanks varje år: "Bortom fantastisk"

Fina gåvan Tom Hanks får av Tom Cruise varje år: "Bortom fantastisk"

Emil Oscar Rasmussen
05 oktober 2023 kl. 20:10

Den läckra gåvan Tom Hanks får av Tom Cruise

"Mission: Impossible 7"-aktuella Tom Cruise har blivit känd för att skämma bort sina kollegor i Hollywood. En som fått smaka på hans generositet är Tom Hanks, som runt årsskiftet, i samband med marknadsföringen av amerikanska "En man som heter Ove", avslöjade att han varje år får en fin gåva som är "bortom fantastisk".

Fina gåvan Tom Hanks får av Tom Cruise varje år: "Bortom fantastisk"
Tom Cruise i ögonblicket han kommer ihåg att han glömt skicka julklappen till Tom Hanks? Foto: UIP/Paramount.

Evigt unga Tom Cruise har hunnit fylla 61 år men som om han vore minst 30 år yngre än vad han faktiskt är, står Cruise som sedvanligt för sina egna stunt i sin nya film som så småningom kommer gå att streama. Det är något han säkerligen fortsätter med resten av karriären om han själv får bestämma.

Under en intervju med The Sydney Morning Herald avslöjar han att han gärna fortsätter att göra Mission: Impossible-filmer i åtminstone 20 år till. Han lyfter fram Harrison Ford, 80, och Indiana Jones-franchisen som ett exempel att efterlikna:

– Jag hoppas på att göra Mission: Impossible-filmer tills jag är i hans ålder.

Begreppet "ålder är bara en siffra" passar in på få lika bra som Tom Cruise, och något säger oss att den där 61-årsdagens inte var alltför anmärkningsvärd för honom själv. Exakt hur han valde att fira vet vi inte, men vi misstänker att han brukar hålla igen med sötsakerna för att hålla sig i topptrim – men det betyder inte att han inte unnar sina nära och kära godsaker. Det är självaste Tom Hanks ett bevis på.

Fina gåvan Tom Hanks får av Tom Cruise varje år: "Bortom fantastisk"
Foto: SF Studios.

Fina gåvan Tom Hanks får av Tom Cruise varje år: "Bortom fantastisk"

Tom Cruise och Tom Hanks är två av Hollywoods absolut största namn, och de är allt annat än främmande för varandra. Faktum är att de är så nära varandra att Hanks årligen får en julklapp av Cruise. I vintras, i samband med att Tom Hanks var aktuell med den amerikanska remaken av En man som heter Ove (A Man Called Otto), öppnade han upp om den fina presenten han årligen får av Tom Cruise.

Det var på YouTube-kanalen Mythical Kitchen, i deras Last Meals-serie, som Tom Hanks avslöjade vad han årligen får i julklapp av Tom Cruise, i samband med att de pratade om vad Hanks skulle vilja äta om det var hans sista dag på jorden. Som dessert lyfte han fram en choklad-och-kokos-"bundt cake" från ett specifikt konditori i Woodland Hills, Los Angeles.

– Den här tårtan är så god att du egentligen bara kan äta den en gång om året, vilket passar perfekt eftersom jag inte beställer den. Den dyker upp som en present till jul, förklarar Hanks. Det här är en julklapp som vi får av Tom Cruise varje år.

Tom Hanks berättar också att tårtan är en succé på kontoret för hans produktionsbolag och att de börjat kalla den för "Tom Cruise-tårtan" för att den är "bortom fantastisk".

Fler kändisar får gåvan av Tom Cruise

Enligt uppgifter ska den uppskattade tårtan vara något som Tom Cruise skickar till en rad kändisar. Skådespelare som har sagts få Tom Cruise-tårtan skickad till sig inkluderar Jon Hamm, Kirsten Dunst, Miles Teller, Henry Cavill och Cobie Smulders.

NÄSTA ARTIKEL