Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kingsman 2 och en ny X-men

Kingsman 2 och en ny X-men

Sebastian Håkansson | Nyhet
01 maj 2015
Sebastian Håkansson | Nyhet
01 maj 2015

Om du har missat att se Kingsman: The Secret Service fick du precis ett bra filmtips. Matthew Vaughns hyllade film är enligt vissa en av den gångna vinterns bästa actionfilmer. Nu är det enligt The Wrap bekräftat att det kommer att spelas in en uppföljare.

Kingsman: The Secret Service, som har spelat in över 400 miljoner dollar, handlar om hur Harry Hart (Colin Firth) lär upp huvudpersonen, Eggsy Unwing, (Taran Egerton) i spionyrket. Eggsy är en ung kille med bra betyg och gymnastiska färdigheter. Dessa färdigheter visade sig bli väldigt användbara under Harts spionträningen i rikets tjänst.

I dagsläget finns det inte mycket information om vad den andra filmen kommer att handla om, eller vilka som kommer att medverka i rollistan. Dock ryktas det om att Colin Firth ska återvända i sin agentroll.

På tal om rykten

Enligt filmjournalisten Umberto Gonzales kommer det inte till att bli några fler filmer i X-Men-franchaisen efter att X-Men: Apocalypse och Wolverine 3 haft premiär.

Hugh Jackman har uttalat att han gör Wolverine för sista gången med Wolverine 3 och Jennifer Lawrence tänker inte heller, efter Apocalypse, medverka i fler filmer. Efter att nämnda filmer får premiär har det då spelats in totalt nio filmer i serien. Kanske är det då tillräcklig? Fox har trots allt lyckats hålla liv i den här superhjälteserien sedan 2000.

X-Men: Apocalypse får biopremiär 27 maj 2016. Wolverine 3 är planerad till 2 mars 2017.