Hero gradient image

Filmtopp och Baws inleder ett spännande samarbete!

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
15 juli 2016
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
15 juli 2016
Från och med fredagen den 15:e juli inleder filmmagasinet Filmtopp och nöjessajten Baws ett samarbete för att stärka utbudet åt sina läsare. Filmtopp kommer att framöver recensera aktuella biofilmer samt förmedla skarpa filmtips på Baws plattform.

Om Filmtopp.se

Filmtopp.se är Sveriges ärligaste filmagasin där läsaren står i centrum. Ur ett helhetstäckande perspektiv levererar Filmtopp ett blandat innehåll bestående av recensioner, intervjuer, filmnyheter och listor både för att vägleda, underhålla och inspirera sina läsare. Eric Diedrichs, Filmtopps chefredaktör, utvecklar:

Vårt mål är att belysa alla aspekter av filmbranschen för våra läsare, från idé till biopremiär, från Blu-ray till restaurering, från smalt till kommersiellt. För Filmtopp är det viktigt att få berätta om både nya talanger och begåvningar i lika hög grad som vi hyllar gamla mästare. Bra film kommer från alla världens hörn och Filmtopps vision är att sprida den kunskapen vidare till hela publiken. Vi ser fram emot samarbetet med våra vänner på Baws.

Om Baws.se

Baws är ett livsstilsvarumärke och en nöjessite där du kan läsa om allt ifrån teknik, sport, kläder, bilar, film & spel och mycket mer. Våra besökare är främst unga män mellan 18-40 år. BAWS mål och vision är att vara ett varumärke som människor ska kunna associera sig med, att göra något "like a BAWS". Sedan drygt 1,5 år sedan expanderade BAWS även till Förenade Arabemiraten, med basen i Dubai.

Det ska bli spännande att samarbeta med Filmtopp.se. BAWS filmsektion kommer få sig ett ansiktslyft och våra läsare kommer kunna ta del av massa filmnyheter, recensioner och tips. Win Win", säger Petter Axell, chefredaktör & Partner på BAWS.