Filmtopp Viddla

Filmtopp International och Concept X inleder samarbete

Filmtopp
06 november 2023 kl. 14:11

Filmtopp International och Concept X har etablerat ett spännande partnerskap med syftet att förbättra användarupplevelsen av riktad reklam.

Den 1 oktober ingick Filmtopp International och Concept X ett samarbete som ämnar att höja kvaliteten och relevansen av onlineannonsering. Filmtopp International strävar efter att förse sina besökare med en förbättrad reklamupplevelse, som nu kommer att vara ännu mer anpassad och riktad än tidigare.

Genom detta innovativa samarbete kommer Filmtopp International och Concept X att erbjuda en överlägsen nivå av träffsäkerhet för annonsörer, som verkar på lokala och nischade plattformar. Filmtopp International är en framträdande plattform som levererar de senaste filmnyheterna, recensionerna och kvalitativt redaktionellt innehåll till en global publik. Med ett engagerat team av filmkännare och experter har Filmtopp International etablerat sig som en auktoritet inom filmindustrin och fortsätter att leverera engagerande och informativa upplevelser till miljontals besökare varje månad.

Morgondagens annonsformat för streaming- och filmmarknaden

Det nya partnerskapet mellan Filmtopp International och Concept X är ett steg mot att säkerställa en användarupplevelse i absolut världsklass för Filmtopps besökare när de läser om det senaste inom film- och TV-världen.

– Det ska bli riktigt roligt och ärosamt att få vara en plattform där morgondagens annonsformat för streaming- och filmmarknaden får utvecklas genom produktionsbolaget Hello Creative, som är en del av Concept X. Filmtopp har mest kunskap och data om branschens användare och vi ser fram mot att ta dessa insikter  till nästa kliv med Concept X, säger Sebastian Håkansson.

Först ut i samarbetet är en dedikerad kampanj för SkyShowtime, där Concept X även står för annonsproduktionen via teamet på Hello Creative.

– Vi på Concept X ser verkligen fram emot detta samarbete och med Filmtopp.se har vi en mycket stark entertainamentvertikal att erbjuda våra kunder, säger Peter Grufman.

För mer information, vänligen kontakta:
Filmtopp International: Sebastian Håkansson / VD
sebastian@filmtoppmedia.se

Concept X: Peter Grufman / Partner & Sales Director Nordics
peter@conceptx.com

Om Filmtopp International:
Filmtopp International är en ledande onlineplattform som erbjuder det senaste inom film- och TV-nyheter, recensioner och redaktionellt innehåll. Företaget strävar efter att underhålla och informera en global publik med en passion för film. Besök Filmtopp International på www.filmtopp.se.

Om Concept X:
Concept X, grundades 2012, och har gjort stora framsteg inom den nordiska digitala annonseringsbranschen. Det är inte enbart en plattform, utan ett ekosystem som främjar arbetet mellan publicister, annonsörer och entreprenörer. Concept X representerar en fusion av integritet, nyfikenhet och enastående innovation med målet att öka framgång inom den digitala annonslandskapet. Besök Concept X på www.conceptx.com.

NÄSTA ARTIKEL