Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Idris Elba aktuell i Ghetto Cowboy

Idris Elba aktuell i Ghetto Cowboy

Kristian Andersson | Nyhet
12 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
12 augusti 2018

Idris Elba i Ghetto Cowboy och kanske nästa James Bond.

Idris Elba har mycket för sig. I höst går den nya serien "Turn Up Charlie" upp på Netflix och han är också klar för filmen "Ghotte Cowboy". Därtill jobbar han nu med en spinoff av "Fast & The Furious" samt en filmatisering av "Ringaren i Notre Dame". Dessutom, går det fortfarande rykten om att han ska spela nästa James Bond.

Idris Elba har anslutit sig till Ricky Staubs nästa filmprojekt, Ghetto Cowboy, som baseras på Greg Neris omtyckta roman Green Door Pictures.

Filmen ska handla om en femtonårig pojke vid namn Cole, som tvingas bo hos sin främmande pappa Harp (Elba) i norra Philadelphia. Där får Cole uppleva fattigdom och våld, men kommer också underfund med att han verkligen gillar hästar och ridning.

Regissören Staub och Dan Walser har gjort om boken till ett manus som också Idris Elba har hjälpt till med.

Idris Elba jobbar just nu med en spinoff av Fast and Furious och en ny filmversion av Ringaren i Notre Dame. Sen går det också rykten om att Elba kommer att vara aktuell som nya James Bond efter Daniel Craig. Här kan du läsa Andreas Zieglers krönika om utvecklandet av karaktären James Bond.