Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Filmstaden sänker sina biljettpriser på fredag

Filmstaden sänker sina biljettpriser på fredag – här är alla filmer det gäller

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 augusti 2023

Filmstaden välkomnar biobesökare till Filmfeset!

Vill du spara en hacka vid kommande biobesök? Då kan vi meddela dig att Filmstaden under en veckas tid genom kampanjen Filmfest kommer att sänka sina biljettpriser.

Filmstaden bjuder upp till fullskalig biofeber. Från och med fredagen den 11 augusti sänker de sina biljettpriser till 99 kronor på utvalda titlar. Har du betat av Barbie och Oppenheimer finns det nu ett perfekt läge att se andra titlar på tablån till ett schystare pris – med kampanjen Filmfest.

Bland de titlar som finns att se till rabatterat pris har vi Wes Andersons senaste verk Asteroid CityiIndiana Jones and the Dial of Destiny och skräckfilmen Insidious – The Red Door

För att ta del av Filmfest behöver du ange koden "FF" för varje biljett du köper antingen på filmstaden.se eller i appen. Kampanjen Filmfest, som ger dig en biljettkostnad på 99 kronor, gäller på utvalda filmer som visas på Filmstadens biografer mellan 11 – 17 augusti.

Filmstaden sänker sina biljettpriser på fredag – här är alla filmer det gäller

Forever

Mila och Kia har varit bästa vänner och lagkamrater så länge de kan minnas. När tjejerna får en ny fotbollstränare i hårdsatsande Lollo, börjar de sakta glida isär. Mila, som drömmer om att bli fotbollsproffs och spela i Gothia Cup, ser äntligen sin chans att lyckas. Men är det värt att offra sin bästa vän för att vinna till varje pris?

 

Filmstaden sänker sina biljettpriser på fredag – här är alla filmer det gäller
Foto: Sony Pictures Entertainment.

No Hard Feelings

Maddie tror att hon har hittat svaret på sina ekonomiska bekymmer när hon upptäcker en spännande jobbannons. Några rika curlingföräldrar söker efter någon som kan "dejta" deras introverte 19-årige son, Percy, och förbereda honom inför college. Men den besvärlige Percy visar sig vara mer av en utmaning än vad hon hade förväntat sig, och tiden börjar ta slut. Hon har en sommar på sig att lyckas eller förlora allt.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Arkeologen Indiana Jones kämpar mot klockan och en gammal fiende för att hitta en forntida kraftfull artefakt som kan ändra historiens gång.

Filmstaden sänker sina biljettpriser på fredag – här är alla filmer det gäller
Foto: Focus Features.

Asteroid City

I en fiktiv amerikansk ökenstad cirka 1955 blir agendan för en Junior Stargazer/Space Cadet-konferens (anordnad för att sammanföra studenter och föräldrar från hela landet för gemenskap och vetenskaplig tävlan) spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.

Insidious: The Red Door

För att en gång för alla bekämpa sina demoner måste Josh och Dalton, som nu pluggar på universitetet, gå djupare in i The Further än någonsin tidigare och möta sin familjs mörka förflutna samt en ny och mer skrämmande ondska som lurar bakom den röda dörren.

NÄSTA ARTIKEL