Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Filmfylld jul med Plejmos köpbonus

Filmfylld jul med Plejmos köpbonus

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
30 november 2017
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
30 november 2017

Presenteras i samarbete med Plejmo

Plejmo

Få fler klappar under granen! Plejmos användare kan se fram emot en filmfylld jul med de allra senaste storfilmerna och tidlösa klassiker med Plejmos nya bonussystem ”Köp en, se fler”. Varje köp av film kommer just nu med en extra bonus till den personliga Filmkassan – en bonus som direkt kan ge fler filmer.

Köp en film. Vilken som helst. Vid köpet skickar vi en bonus till din Filmkassa som du sen kan hyra eller köpa andra filmer för.

 

  • Från 49kr till 99kr får du 3kr extra.

 

 

  • Mellan 100kr och 149kr får du 9kr extra.

 

 

  • Filmer mellan 150kr och 189kr ger dig 19kr extra i din Filmkassa.

 

”Vi vill ge dig lite extra julstämning så när du köper en film hos oss ger vi dig just nu en bonus som du kan använda för att se på fler filmer. Ett enkelt och smidigt bonussystem är en av de saker våra användare har saknat mest med vår tjänst” säger Mathias Eglund, Chief Sales and Marketing på Plejmo. ”Det är därför vi nu introducerar 'Köp en, se fler'. Du får din bonus direkt insatt i din Filmkassa och kan efter det direkt använda den för att se mer film. Eftersom att vi på Plejmo använder oss av en dynamisk pristrappa kan du som filmälskare hitta både det allra senaste och klassikerna för 3, 9 eller 19 kronor.”

Julklappsbonusen gäller för samtliga av Plejmos köpfilmer och beloppet sätts direkt in på användarens filmkassa snabbare än de kan säga Punxsutawney Phil. Bonus som finns i Filmkassan kan användas direkt för att se mer film eller sparas och användas vid ett senare tillfälle.

Erbjudandet gäller för alla filmer du köper från den 1 december 2017 till och med 7 januari 2018. Du kan använda din bonus även efter kampanjen har avslutats, men maximalt i 18 månader efter köpet.

Mer information om "Köp en, se fler" hittar du på https://www.plejmo.com/sv/sefler/