Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Filmbolag i konkurs – Johnny Depps film läggs på is

Filmbolag i konkurs – Johnny Depps film läggs på is

Kristian Andersson | Nyhet
28 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
28 augusti 2018

Johnny Depps nya film "City of Lies" kanske säljs till ett annat filmbolag.

Johnny Depps nya film "City of Lies" dras in på obestämd tid. Anledningen uppges vara att produktionsbolaget håller på att gå i konkurs. Om filmen säljs till ett annat bolag återstår att se.

Den 7 september skulle Johnny Depps nya film City of Lies ha premiär. Men nu dras filmen in från biograferna av distributionsbolaget Global Road Entertainment på obestämd tid. City of Lies är en polisthriller där vi får följa Russell Poole (Johnny Depp) och Jack Jackson (Forest Whitaker) under utredningen av morden på rapparna Tupac Shakur och The Notorious B.I.G..

Först troddes anledningen till att filmen drogs in bero på Johnny Depps stökiga privatliv. Men nu rapporterar tidningen The Wrap att det troligtvis inte beror på filmstjärnan utan på produktionsbolaget, som tydligen håller på att gå i konkurs. Det är så att filmavdelningen i bolaget har beslagtagits av deras bank och därför säljs också filmen till högstbjudande.

Global Road Entertainment har arbetat flitigt och släppte i juni Hotel Artemis och förra veckan A-X-L. Men inte bara det utan de har också planerat flera andra filmer så som The Secret Garden, där vi skulle få se skådespelaren Colin Firth. Skräckfilmen The Silence, Richard Says Goodbye med Johnny Depp och sist men inte minst Serenity där vi hade fått se skådespelare som Matthew McConaughey och Anne Hathaway.

De som satsat pengar i filmbolaget hoppas på att filmerna de jobbar på visas för flera distributörer, som skulle kunna tänka sig att köpa upp filmerna och kanske också bolaget Global Road.

Är du sugen på Johnny Depps senaste film "City of Lies"?

NÄSTA ARTIKEL