Felicity Huffman gör sin första stora skådespelar-comeback sedan skandalen

Felicity Huffman gör sin första stora skådespelar-comeback sedan skandalen

Karna Mahoney
02 april 2024 kl. 14:04

Huffman ska tillbaka framför kameran

Felicity Huffman ska gästspela i "Criminal Minds" spinoff-serie ”Evolution”. Det blir hennes första stora roll tillbaka framför kameran efter att hon blev dömd för att ha mutat sin dotters väg in på universitet.

Felicity Huffman är tidigare känd för sin roll som Lynette Scavo i tv-serien Desperate Housewives. Nu ska hon tillbaka till världen av tv-serier i form av Paramount+ Criminal Minds-spinoff, Evolution, rapporterar The Hollywood Reporter.

Huffman ska spela rollen som den briljanta ex-frun till Mandy Patinkin som medverkade i originalserien. Huffmans roll ska bara vara ett gästspel men i beskrivningen av karaktären låter det som att det skulle vara möjligt för henne att komma tillbaka till rollen i framtiden. 

Felicity Huffman gör sin första stora skådespelar-comeback sedan skandalen
Felicity Huffman (höger) i "Desperate Housewives". Foto: ABC.

Huffman dömdes till fängelse

Det är Huffmans första stora roll sedan hon blev dömd 2019 för att ha mutat ett universitet så att hennes dotter skulle bli antagen. Huffman blev påkommen med att betala 15 000 amerikanska dollar för att förfalska hennes dotters poäng på högskoleprovet. 2019 spenderade Huffman 14 dagar i fängelse, fick böter på 30 000 amerikanska dollar och 250 timmar av samhällstjänst. 

– Det är lätt att vara efterklok men det kändes som att jag skulle vara en dålig mamma om jag inte gjorde det. Så, jag gjorde det, har Felicity Huffman sagt om skandalen.

"Criminal Minds: Evolution" lanserades 2022 på Paramount+ och är en spinoff på den Emmy-nominerade serien Criminal Minds som sändes mellan 2005 och 2020.

Filmtopp håller dig uppdaterad om när "Criminal Minds: Evolution" släpps i Sverige.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL