Fear the Walking Dead säsong 4 trailer släppt

Fear the Walking Dead säsong 4 trailer släppt

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 26 mars 2018 kl. 16:03
ANNONS
ANNONS

Karaktären Morgan Jones från The Walking Dead kliver in i Fear the Walking Dead.

Ny poster till Fear the Walking Dead säsong 4.
Ny poster till Fear the Walking Dead säsong 4. Foto: AMC

Den fjärde säsongen av zombieapokalypsserien Fear the Walking Dead är här om ungefär en månad. Nu har den första långa trailern släppts som bland annat visar karaktären Morgan Jones entré in i serien från originalserien The Walking Dead.

2015 släpptes den första säsongen av The Walking Dead-spinoffen Fear the Walking Dead som berättade historien om andra karaktärer under en zombieapokalyps. Båda serierna har hittills varit populära och nu med den fjärde säsongen av Fear the Walking Dead här inom en knapp månad, har en ny trailer släppts.

Den stora förändringen i den fjärde säsongen är att karaktären Morgan Jones, som spelas av Lennie James, gör entré. Karaktären kommer ursprungligen från originalserien The Walking Dead, där han först medverkade i pilotavsnittet på första säsongen, för att sedan återkomma flera säsonger senare.

Förutom en ny trailer har också en poster släppts på karaktärerna som ska medverka i den nya säsongen, som syns här ovan i inlägget. Att de båda zombieseriernas vägar skulle korsas är något som vi har rapporterat om tidigare.Tittar du på Fear the Walking Dead?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL