Hero gradient image

Fast & Furious Live – Den populära filmserien får liv

Eric Diedrichs | Nyhet
09 februari 2017
Eric Diedrichs | Nyhet
09 februari 2017

 Spänningen och dramatiken från en av de populäraste och mest långlivade filmserierna någonsin ges liv bortom filmduken i en helt ny världsturné.

fast_and_furious

Tidigare i dag tillkännagavs att Universal Brand Development har gått samman med Brand Events för att lansera världsturnén Fast & Furious Live. Den högoktaniga uppvisningen har premiär i januari 2018 och tar med fans av serien till några av de mest minnesvärda scenerna och fysiktrotsande stunttrick som har kommit att definiera seriens åtta filmer.

Med hjälp av den mest avancerade teknologin och alla favoritbilar från världssuccén kommer Fast & Furious Live att väcka liv i seriens mest otroliga ögonblick. Publiken kommer att få känna värmen från eldsprutande avgasrör och häpnas av obegriplig fordonsakrobatik medan scen efter scen utspelas med den mest gripande och underhållande tekniken som finns att tillgå.

LÄS MER: 10 saker du inte visste om Fast & Furious-filmerna

Fast & Furious Live bygger upp Los Angeles undergroundmiljöer och diverse platser från världens olika hörn för att bjuda fans på makalös action där skickliga förare utför nervkittlande stunttrick, omgivna av påkostade kulisser, autentiska digitala projektioner och högteknologiska fysiska hinder.

Uppdateringar kommer att tillkännages på www.fastandfuriouslive.com mer information om datum och plats kommer att släppas inom kort.

Vad säger du,  är "Fast and Furious Live" något för dig?