Fares Fares i sneak peek på spionserien Deep State

Fares Fares i sneak peek på spionserien "Deep State"

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 10:59 | Publicerad 10 januari 2018 kl. 14:21
Fares Fares i Deep State
Mark Strong och Fares Fares i Deep State, premiär i april på FOX.

Den 23:e april  har FOX egenproducerade spionserie "Deep State" premiär med Mark Strong och Joe Dempsie i huvudrollerna. Även Fares Fares medverkar i första avsnittet och i den allra första trailern till serien som släpps idag ser vi honom "in action". Deep State är en fängslande berättelse som med spänning, action och dubbelspel skildrar en spions hänsynslösa värld. En värld som kan få dig och de du älskar dödad.

 Deep State tvingas Max Easton (Mark Strong) inse att han inte längre kan fly från sitt förflutna. Max är före detta spion som nu ger sig tillbaka in i leken för att hämnas sin son. Han hamnar mitt i ett hemligt krig där underrättelse-tjänster använder kaoset som sprider sig i Mellanöstern som sitt främsta vapen.

Förutom en familjefars personliga kamp skildrar Deep State en mörk politisk och ekonomisk maktkamp. Insatserna höjs när Max befinner sig i hjärtat av ett hemligt underrättelsekrig, nedsänkt i en utbredd konspiration för att dra nytta av spridningen av kaoset i Mellanöstern.

Max går in i ett farligt spel där kraftfulla företag visar att de är villiga att göra vad som helst för att skydda sitt rykte och begrava sina hemligheter. Med så stark underström av korruption, vem kan Max lita på? Vem säger sanningen? Och vad måste han göra för att avslöja det? För att få reda på det måste Max kasta sig tillbaka i det farliga och brutala livet som han så desperat försökt lämna.

I rollerna ser vi bland andra Mark Strong, Joe Dempsie, Karima McAdams, Alistair Petrie, Anastasia Griffith, Lyne Renée, Amelia Bullmore, Kingsley Ben-Adir, Pip Torrens och Fares Fares.

Deep State är skapad av Matthew Parkhill (Rogue), Simon Maxwell (American Odyssey) och Steve Thompson (Sherlock, Dr Who). Deep State utspelar sig i Storbritannien, USA, Iran, Libanon och Frankrike.

Ser du fram emot spionserien Deep State? Här hittar du fler tips på kommande serier.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL