Fantastic Four skulle ha varit med i Deadpool 2

Fantastic Four skulle ha varit med i Deadpool 2

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 23 augusti 2018 kl. 10:08

David Leitch strök Fantastic Four i "Deadpool 2".

Fantastic Four skulle ha medverkat i "Deadpool 2" men ströks av regissören David Leitch. Nu har konceptbilder på hur hjältekvartetten skulle ha sett ut i den skojfriska actionkomedin.

Många anser att Fantastic Four från 2015 är en av de sämsta superhjältefilmerna som någonsin har gjorts. Redan innan filmen släpptes på bio var produktionsbolaget missnöjda med produktionen och en hel del nyinspelningar fick göras. Likväl blev Fantastic Four en flopp hos publiken.

Det har nu gått tre år sedan filmen hade premiär och manusförfattaren Jeremy Slater gick ut via Twitter och bad om ursäkt för den usla filmen. Han berättade också om sin karriär och sina tre stora drömmar: att göra en Marvelfilm, en Star Wars-film och en Stephen King-film.

Nu hamnar Jeremy Slater åter igen i rampljuset då det har dykt upp konceptbilder på medlemmarna i Fantastic Four. Det var nämligen tänkt att gänget också skulle dyka upp i Deadpool 2. Men när regissören David Leitch tog över projektet strök han dem ur handlingen. Hur gänget i Fantastic Four skulle implementeras i Deadpool 2 vet vi inte riktigt.

https://www.instagram.com/p/BmoJaPnAB4X/

https://www.instagram.com/p/BmoJpWEAuXJ/

https://www.instagram.com/p/BmoJ1WfAVdJ/

https://www.instagram.com/p/BmoKHy1gkjv/

Tyckte du att 2Fantastic Four" var lika dålig som många påstår?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL