Fantastiska vidunder 3 försenad

Fantastiska vidunder 3 försenad

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 13:28 | Publicerad 12 februari 2019 kl. 19:58

Skådespelaren Dan Fogler berättar om förseningen av Fantastiska vidunder 3.

Det är skådespelaren Dan Fogler som nu går ut och förklarar förseningen av "Fantastiska vidunder 3". 

Fantastiska vidunder: Grindlewalds brott blev även den flera månader försenad. Filmen hade då en budget på 200 miljoner dollar och slutresultatet fick inte särskilt bra mottagande av kritiker, och hade heller inga särskilt imponerande omsättningssummor att skryta med. Trots detta blir den tredje filmen seriens största satsning hittills, vilket ligger bakom dess försening.

I en intervju med Hey U Guys berättar Dan Fogler att Fantastiska vidunder 3 blir försenad på grund av produktionens gigantiska storlek. Detta gör att regissören, producenterna och andra måste jobba så oerhört mycket mer.

Anledningen att den blir försenad är att den ska bli större än de första två filmerna tillsammans! De behövde mer tid till förberedelse och ville inte stressa fram något, så de håller på den lite längre.  Jag kan säga att vi kommer att åka till Brasilien. Jag vet inte mycket mer än så, jag får ett manus när vi närmare oss inspelning.

Den tredje filmen skulle påbörjats i somras för att ha premiär hösten 2020, men nu verkar det som att vi får se filmen först 2021. Vi får vänta och se vad Warner Bros har att säga om dessa förseningar.

Vet du vilka Harry Potter filmer som tjänat mest pengar? Läs mer om det här!

Är du sugen på "Fantastiska vidunder 3"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL