Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Family Reunion-skådespelarens mystiska försvinnande

Family Reunion-skådespelarens mystiska försvinnande

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
22 februari 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
22 februari 2022

Jaida Benjamin anmäld försvunnen men hittad.

Skådespelaren Jaida Benjamin, känd från bl.a. "Återförenade" (kanske mer känd vid sin engelska titel "Family Reunion"), hade inte setts till sedan den 19 februari och anmäldes försvunnen. Hon ska nu vara hittad vid liv.

Den 27-åriga skådespelaren Jaida Benjamin (också känd som Jaida-Iman Benjamin) anmäldes försvunnen av sin familj under natten till tisdag, svensk tid, enligt flera amerikanska medier, som också rapporterar att hon senast sågs till den 19 februari i Studio City, Los Angeles. The Hollywood Reporter rapporterar nu att skådespelaren har lokaliserats och att hon inte ska befinna sig i fara.

Benjamins släkting har också bekräftat på sociala medier att skådespelaren har återförenats med sin familj. Någon förklaring till Benjamins mystiska försvinnande har dock inte presenterats.

Jaida Benjamin har varit aktiv som skådespelare sedan 2007 och har bland annat spelat rollen som Kelly i Netflix-serien Återförenade.

Benjamins försvinnande var det andra av sitt slag på kort tid. För mindre än två veckor sedan försvann Lindsay Pearlman, känd från General Hospital, men den gången slutade det inte lika lyckligt som för Benjamin. Pearlman hittades död den 18 februari.

NÄSTA ARTIKEL