Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Emma Watson

SANT ELLER FALSKT: Emma Watson slutar som skådespelare

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 mars 2021

Harry Potter-stjärnan kastar in handduken?

Emma Watson blev en internationell megastjärna med rollen som Hermione i Harry Potter-filmerna. Nu ryktas det om att den 30-åriga skådespelerskan att hon lägger skådespelet åt sidan.

Efter succéer som Harry Potter-filmerna, Skönheten och odjuret, Unga kvinnor och The Perks of Being a Wallflower är Emma Watson hetare än någonsin. Samtidigt florerar det nu ett rykte om att stjärnan inte kommer att synas i några projekt framöver, åtminstone inte inom en överskådlig framtid.

Det var Daily Mail som gick ut med "avslöjandet" om att stjärnans karriär har ställts på paus och att hon inte längre kommer att ta några jobb. Anledningen uppgavs då vara att hon vill spendera mer kvalitetstid med sin partner Leo Robinton.

– Mina källor säger att Emma har gått underjord, hon slår sig ner med Leo. De ligger lågt. Kanske vill hon starta en familj, skriver tidningens journalist Charlotte Griffiths.

MER LÄSNING: Harry Potter ser ut att bli TV-serie!

Managern menar annorlunda.

Enligt Emma Watsons manager Jason Weinberg finns det dock ingen sanning i det påstådda ryktet. Weinberg kommenterar påståendena med följande:

– Emmas sociala medier-konton är på paus, men inte hennes karriär. 

Med andra ord ser det ut som att dessa rykten är falska och att Emma Watson visst kommer att fortsätta att synas i fler produktioner framöver.

NÄSTA ARTIKEL