Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Facebook vill göra realityserie om Cristiano Ronaldo

Facebook vill göra realityserie om Cristiano Ronaldo

Axel Diedrichs | Nyhet
06 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
06 juli 2018

Realityserie om Cristiano Ronaldo kan snart bli verklighet.

Facebook förhandlar om att göra vad som kan bli den största originalserien hittills, nämligen en reality-serie om den världsberömde fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo. 

Variety rapporterar att Facebook vill erbjuda den portugisiske världsstjärnan Cristiano Ronaldo en check på 10 miljoner dollar för att få göra en reality-serie om honom. Ronaldo är en jätte på sociala medier; i skrivande stund har han 122 miljoner följare på Facebook och 133 miljoner följare på Instagram.

Flera amerikanska källor påstår att Facebook vill sända realityserien på Facebook Watch, där de sänder deras TV-liknande program. Utöver den här affären är Ronaldo just nu aktuell för en flytt från Real Madrid, klubben han tillhört sedan flytten från Manchester United 2009. Tanken kan mycket väl vara att göra serien om honom i samband med en flytt. I skrivande stund verkar Juventus vara närmast att värva spelaren, vilket skulle innebära att serien utspelar sig i Italien.

Se trailern till dokumentären om Ronaldo från 2015: 

Tidigare har flera Facebook Watch-serier om sportstjärnor visat sig vara ett framgångsrikt koncept. Ball in the Family om Lavar Ball har över 1.5 miljoner följare.

Vill du se en realityserie som punktmarkerar en av tidernas bästa fotbollsspelare?