Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Vänta tålmodigt F is for Family säsong 3 är på gång

Filip Kruse | Nyhet
31 oktober 2017
Filip Kruse | Nyhet
31 oktober 2017

Netflix animerade vuxenserien "F is for Family" kommer att förlängas med en tredje säsong.

F is for Family
Foto: Netflix

Komikern Bill Burrs animerade TV-serie "F is for Family" har gått i två säsonger och Netflix har rapporterat att en tredje säsong är på gång. Frågan är bara hur länge vi får vänta, något premiärdatum är ännu inte fastställt.

Animerade serier för vuxna verkar onekligen vara en trend i dagens TV-landskap. Rick and MortyBoJack Horseman och nya Big Mouth är bara några av guldkornen som finns att hitta på Netflix bland denna expanderande genre. Den något kontroversiella komikern Bill Burr har också han en animerad serie på streaminbolaget, nämligen F is for Family, som blivit populär nog att förnyas för en tredje säsong.

LÄS OCKSÅ: 6 sevärda animerade vuxenserier

F is for Family följer en amerikansk familj under 1970-talet, en tid då föräldraskap, rökning och flygsäkerhet såg helt annorlunda ut än idag. Serien är baserad på Burrs egna uppväxt, och han har skapat den tillsammans med Simpsons-författaren Michael Price. Något som verkar vara synonymt med dessa tecknade serier är de stora skådespelarna som ligger bakom karaktärernas röster. I F is for Family kan du bland annat höra giganter som Laura Dern och Sam Rockwell.

Det finns bara sexton avsnitt utspridda på de första två säsongerna, och de är dessutom endast trettio minuter långa, så passa på att plöja igenom dem i tid till den ännu datumlösa premiären av säsong tre! Men se till att njuta av serien medan du kan. Väntetiden mellan säsong 1 och säsong 2 var nästan ett och ett halvt år. Om tempot tuggar på i samma långsamma takt kommer vi inte att få se en tredje säsong förrän vintern 2018.

Är du glad över att Netflix ska göra en tredje säsong av den animerade tv-serien "F is for Family"?