Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
EXTRA: Trailer till Avatar 2 släppt

EXTRA: Trailer till Avatar 2 släppt

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 maj 2022

Det är dags att välta nätet.

Stoppa pressarna! Den första trailern till "Avatar: The Way of Water" finns nu att se. Vad tror du om det kommande äventyret?

Det tog närmare 13 år, men nu kan vi nästan ta på den kommande uppföljaren Avatar: The Way of Water. Nyligen fick vi ta del av produktionsbilder och i dag kan vi se en allra första trailer. Ja, det andra kapitlet i sagan känns närmare än vad det någonsin gjort förut. 

Så här lyder filmens officiella synopsis:

Tolv år efter att ha utforskat Pandora och gått med i Na'vi har Jake Sully skaffat familj med Neytiri och etablerat sig inom den nya världens klaner. Men fred kan bara vara så länge. Speciellt när den militära organisationen från originalfilmen återvänder för att avsluta det de påbörjade.

Avatar 2 återser vi stjärnor som Sam Worthington, Zoe Saldana och Sigourney Weaver. Vi får även se Kate Winslet presentera sig i James Camerons storslagna universum.

Se trailern till "Avatar: The Way of Water" här:

Den kommande filmen är en av flera Cameron planerar. Vi vet sedan tidigare att skaparen visualiserar sig åtminstone fyra uppföljare. Del tre, fyra och fem uppges spelas in i skrivande stund, med planerade releaser år 2024, 2026 och 2028.

"Avatar: The Way of Water" har sin officiella biopremiär den 16 december. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL